Referenser

Cecilia har inte lagt upp ännu en ny diet för mig, hon har ändrat min livstil!

Denise, 25

Jag var en jojo-bantare likt många andra och hade svårt att sätta gränser när det gällde mat…På mitt första möte med Cilla så förändrades hela min syn på kosten. Cilla har ändrat mitt tankar kring mat. Jag fick reda på att jag åt för lite mat samt väldigt näringsfattigt vilket förmodligen resulterade till att jag varannan vecka åt bättre mat än veckan efter. Kroppen hade brist på nästan allt som den behövde ha.

Jag har fått kostschema och recpet så att jag får in tänket när det gäller ingredienserna och hur jag ska lägga upp en dag med alla dess måltider. Återkoppling har skett varje söndag genom att svara på några frågor hon haft om veckan som gått. Detta har blivit som en extra push då jag alltid vill kunna skriva att veckan gått som på en räls! Det jag även lärt mig är att det inte alltid måste vara ”dåligt” att äta det godis. Fråga dig istället: är det värt det? om ja så njut och var nöjd. Att förbjuda mat triggar ofta till att man bara vill ha mer. Se hellre om där finns ngt annat alternativ för att ersätta det. Så fort jag haft ngn fråga ang kosten eller om jag varit så sugen på skitmat, har jag snabbt fått återkoppling via sms eller mail.

Efter att ha ändrat i min kost samt regelbunden träning har det resulterat till -4kg på lite mindre än 4 veckor och det är jag grymt stolt över! Cilla har inte lagt upp ännu en ny diet för mig, hon har ändrat min livstil!

Ullis, 28

Jag vill varmt rekommendera Cilla som PT och kostrådgivare då det snabbt har gett resultat på min personliga utveckling, både fysiskt och psykiskt. Jag har ett jobb där jag sitter mycket framför datorn både på kontoret och ute på allmänna platser vilket har resulterat i en del smärtor i kroppen, framförallt rygg och nacke men med Cillas hjälp känner jag mig piggare och fräschare än nånsin i kroppen. Dessutom är det otroligt roligt att träna på ett sätt där man peppas och motiveras att heltiden att nå sina mål och förhoppningsvis blir beach 2015 något att se fram mot!

Douglas, 31

Cilla is a great motivator, pushing me beyond my mental limits and allowing me to achieve greater levels in my training in each session I have with her. Both my strength and stamina have gone beyond my expectations already in such a short time. With her mentoring and knowledge, reaching my goals in strength and weight-loss is not only achievable, I will break these goals in no time at all- Doug Orchard

Tjuvstarta nyårslöftet, 20% på alla priser!

Jag erbjuder just nu 20% rabatt på alla kostplaner, välj kostplan efter dina önskemål och tjuvstarta nyårslöftet redan idag. Kontakta mig för mer information.

Christopher, 27

Jag har valt denna härliga och positiva tjej som personlig tränare hösten 2014. Jag har fått ett tränings- och kostupplägg som passar mig väldigt bra och därmed fått den kickstart på en ny träningsperiod som jag behövde. Vi har satt ett realistiskt, långsiktigt mål som jag har stor tro på och som jag fått mer energi av. Cilla är duktig på att motivera, peppa och få mig själv till att se lösningarna på problemen. Trots att Cilla är nyutbildad visar hon stor kunskap inom såväl träning som kost. Jag kommer definitivt fortsätta på vägen vi har hittat och rekommenderar starkt Cilla vidare till alla som vill för ut max av sin träning.

Jag har fått bra tips och råd för att optimera min kost i vardagen och i samband med min träning.

Andrea, 23

Den sprudlande energin smittar av sig när man träffar Cilla. Hon är en inspirationskälla till varierande träningsupplägg, men med utformning för att ta mig närmare och uppnå mina målsättningar. Oavsett humör och dagsform lyckas hon anpassa träningen så att jag får ut det mesta av den! Cilla lyckas alltid att få mig att ta i det där lilla extra som jag aldrig tror är helt möjligt och det är tack vare hennes peppande och engagemang!
Hon är inte bara en duktig Personlig tränare utan har även en bred kunskap inom kostrådgivning. Jag har fått bra tips och råd för att optimera min kost i vardagen och i samband med min träning.
Cilla har under de månaderna jag tränat med henne, fått mig att inse att när det är tungt så klarar jag ännu tyngre. Hon har väck mitt intresse för styrketräning och viktigast (!) tänt en stark träningsglädje-gnista inom mig!

Har du frågor eller vill veta mer om kostrådgivning?

Kontakta mig gärna för mer information och du kan också följa mig på sociala medier för kostråd & inspiration.

Kontakta mig

Skicka ett meddelande!

Not readable? Change text. captcha txt