Om mig
Cilla Johansson

Cilla Johansson

UTBILDNING: Licensierad Kostrådgivare, licensierad Personlig tränare, Styrekträningsinstruktör

INFO: Jag driver idag ett företag inom hälsa, kostrådgivning och träning, där mitt främsta uppdrag är att få dig som kund att må bra.

Jag har tidigare arbetat som Personlig tränare på SATS Malmö city vilket utvecklade mina kunskaper enormt. Efter att jag blev mamma och bosatte mig i höllviken blev det ett självklart val att sammarbeta med Näset Bootcamp.

 

Kost

Kosten har länge varit en del av min vardag. Att kosten var så viktig fick jag upp ögonen för i samband med att min mamma fick diabetes år 2001, då var jag 13 år. Kylskåpets tidigare självklara livsmedel började så smått bytas ut. Juice var inte längre det bästa alternativet att hälla i sig på morgonen och det vita brödet åkte i papperskorgen. Jag blev nyfiken på allt som mamma fick lära sig och fick från henne lära mig det viktigaste. Att i tidig ålder få lära mig vad som påverkar blodsockret och varför, att lära mig scanna av produkterna och leta efter ”det dolda sockret” fick mig att hela tiden vilja lära mig mer. Jag har därför under de senaste åren haft just kost, hälsa och välmående som en viktig punkt i mitt liv. Att utbilda mig till kostrådgivare är det bästa valet jag gjort. Nu är mitt mål att inspirera andra till bättre kosthållning och dela med mig av den kunskap jag har.

”Med små medel kan du få stora resultat”

 

Träning

Träningen har funnits där hela tiden, Som liten ville jag prova allt, simning, fotboll, tennis, ridning, dans, gymnastik, hopprep. Tyvärr fanns inte tiden för allt så jag fick till sist välja. Truppgymnastik och Hopprep blev det som jag satsade på. Under några år av min skoltid åkte jag och andra hopprepare runt på skolor i Sverige för att inspirera andra till att få upp synen för denna fantastiska sport. Vi hade ständigt uppvisningar på olika arenor, på brottning, basket och fotbollsmatcher, stora som små festivaler för att visa upp just hopprep. Jag har tävlat i Truppgymnastik under större delen av min uppväxt och jag hoppade hopprep på elitnivå under flera år och deltog i SM, EM och en mängd internationella uppvisningar. Jag är utbildad tränare och domare i Truppgymnastik och har varit tränare för lag som tävlat på SM nivå.

Efter min utbildning till personlig tränare arbetade jag som personlig tränare på SATS i malmö i ca 1 år. Nu bor jag i Höllviken och arbetar med kostrådgivning samt Näsets Bootcamp.

 

Kostrådgivning på dina villkor

 • Bästa fettet på mackan
  Bästa fettet på mackan
  Avokado på mackan! Byt ut ditt smör mot avokado! Godare och betydligt mer hälsosamt. Avokado innehåller bra fetter, massor med E-vitamin och kostfiber! Dessutom spar du på kalorierna om din [...]
  Read more
 • Hur hälsosamt är det med detox?
  Hur hälsosamt är det med detox?
  Sluta ät, Drick pulver och ät vitaminer i tablettform. Låter det hälsosamt? I mina öron låter detta som ett stort skämt, ändå går fler och fler på detta. Folk som provat en liknande detox [...]
  Read more
 • Acaibowl
  Acaibowl
  Den perfekta starten Här kommer ytterligare ett recept på underbar acaibowl. 2portioner 1,5 fryst banan 1dl frysta blåbär/hallon ca 1dl havremjölk 1msk acaipulver Mixa allt i en mixer och addera [...]
  Read more
Kosttips från Cilla Johansson

Läs mer om kost och träning

Gå till blogg
Kontakta mig

Skicka ett meddelande!

Not readable? Change text. captcha txt