Vegetarisk inspiration

Home / Kostrådgivning / Vegetarisk inspiration

Vegetarisk inspiration

Jag har fått äran att prova Ekko Gourmets goda produkter.

I min frys har jag sedan tidigare ofta rödbetsbiffarna från ekko gourmet som är ett perfekt alternativ till spontana måltider som ska gå snabbt att laga. Dessa kan jag sedan tidigare varmt rekommendera.

Nu har jag även fått prova de övriga produkterna från sortimentet och det blev verkligen en smakupplevelse. Jag skulle bjuda en vän på middag som är vegetarian, så det passade  utmärkt att prova dessa produkter när jag dessutom skulle få en ”experts” åsikt.

Vi provade nötfalafel, lemon masala biffen och Ravioli Verde…

Falafeln serverade jag tillsammans med en sallad gjord på rödbeta och morot. Recept på denna sallad hittar ni HÄR. Falafeln blev krispiga på ytan och hade en fin mjuk smak och får helt klart ett toppbetyg.

IMG_7732

Lemonmasala biffen är precis som rödbetsbiffen väldigt god. Varje tugga har en ny smak och kan man få en liten krispig yta på dessa har man den perfekta biffen. Det kan vara något svåra att steka utan att biffen delar sig. Denna biff serverade jag med grön ravioli verde med en fyllning med spenat och tofu. Ni hör ju själva, mycket god!

IMG_7736

Grundaren av ekko gourmet är Jared som är född på Nya Zeeland. Hans nyfikenhet och rastlöshet gjorde att han började resa runt i Asien och Europa. Efter att ha jobbat på resturanger i bland annat Frankrike och England landade han till sist i Malmö. Hans intresse för grön mat hade med inspiration från resorna att göra, och han började botanisera i de svenska butikerna efter spännande vegetariska produkter. Han kom ofta hem tomhänt.

Så vad gör den som vill äta riktigt god, vegetarisk, ekologisk och dessutom glutenfri mat när butikernas utbud inte lever upp till förväntningarna? Knyter näven i fickan och muttrar. Eller startar sin egen vegetariska biff-fabrik!

Så vill ni prova något vegetariskt, ekologiskt och samtidigt få en smakupplevelse?

Då rekommenderar jag er att köpa ekko gourmets produkter som ni hittar i frysdisken i de flesta matbutikerna.

Besök deras hemsida www.ekkogourmet.com

ekkoG

 

 

Smaklig spis

 

 

Recent Posts

Leave a Comment

Kontakta mig

Skicka ett meddelande!

Not readable? Change text. captcha txt
beetroot-687251_1280Acai Berries anti oxident fruit  loose on a white background ready to cut out.